Halling Gulvservice

OLIE- OG LUDBEHANDLINGER

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger så du får flotte gulve.

Vi tilbyder både olie – og ludbehandlinger af trægulve i forbindelse med afslibning. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 20 78 23 73 eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

OLIEBEHANDLINGER

Hos Halling Gulvservice er vi meget bevidste om hvilke produkter vi anvender når vi laver oliebehandlinger af trægulve. Her er valget faldet på Bona produkterne.

BONA CRAFT OIL 2K
Bona Craft Oil 2K er en gulvolie fremstillet af rene vegetabilske olier efter en helt unik formel der giver meget hurtig tørretid og ekstrem slidstyrke. Olien er ideel på træsorter der normalt kan være problematiske som f.eks. Iroko, Jatoba, Kirsebær og Valnød samt røget eg og dampet bøg. Gulve behandlet med Craft Oil 2K får en meget vand‐ og smudsafvisende overflade. Gulvet er klar til let anvendelse efter kun 8 timer. Bona Craft Oil 2K findes i intet mindre end 6 farver.


En oliebehandling går altså ikke blot ind og beskytter og nærer gulvet, den kan også farve gulvet efter dit ønske.

BONA HARD WAX OIL
Bona Hard Wax Oil er en afbalancereret blanding af naturlige olie og voksarter, udviklet til overfladebehandling af ubehandlede trægulve. Hard Wax Oil trænger dybt ned i træet og danner samtidig en slidstærk film, som er meget modstandsdygtig over for vand og spildte væsker. Kan kombineres med Bona Craft Oil hvis der ønskes en anden farve på gulvet.

LUDBEHANDLINGER

HVORDAN VIRKER LUD?

Når lud påføres træ, trænger den utrolig dybt ned i alle porer og sprækker. Under optørring hærder den op og bliver til kridtsten og går herved tilbage til sin oprindelige form. Sammen med træets naturlige indhold af harpiks skabes desuden en helt utrolig slidstærk overflade. Som en bonus forhindrer luden desuden især fyrretræ i at ’gulne’.

HVOR ANVENDES LUD?

Lud kan uden videre anvendes på nåletræ. Det er også muligt at ludbehandle fx bøg, ask el.lign. Eg bør man imidlertid på ingen måde forsøge at give lud. Årsagen hertil er, at lige præcis eg er en meget syreholdig træsort; luden, der er stærk basisk, vil derfor gå i kemisk proces med syren i egen og skabe en mørkgrøn farve; der aldrig forsvinder!

Man bør kun ludbehandle sine gulve én gang og således afholde sig fra at gøre dette i tide og utide. Man bør desuden gøre sig klart, at en ludbehandling ikke kan stå alene; her er udelukkende tale om en for- eller grundbehandling. Denne er uhyre vigtig, men den både må og skal følges op af en efterfølgende sæbebehandling, eller lakbehandling.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du brug for professionelle gulvløsninger?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale! 

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra gulvrenovering til nylægning. Lad os skabe det perfekte gulv til dig. Kontakt os nu

  • Professionel rådgivning

  • Top kvalitet hver gang

  • Konkurrencedygtige priser

  • Få et uforpligtende tilbud

Vi giver tilbud på opgaver på 45 m2 gulv og opefter.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Halling Gulvservice

Kløverens Kvt 2A, 2620 Albertslund

Klik her for rutevejledning

CVR: 34305307

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 78 23 73

E-mail: briangulv@outlook.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 21.00

Lørdag: 07.00 - 20.00

Søndag: 10:00-20:00